Afscheid oude Kiboe-hoeve op 22 februari

Op 22 februari is het zover, de verbouwing gaat beginnen. De Kiboe-hoeve sluit officieel haar deuren om eind september weer open te gaan als compleet vernieuwde en duurzame parkboerderij. De tijdelijke huisvesting voor alle kinderboerderij dieren is rond, dus dat betekent dat de werkzaamheden van start kunnen gaan.

Afscheid tot een nieuw begin

Tot en met woensdag 22 februari krijgt iedereen de mogelijkheid om afscheid te nemen van de oude Kiboe-hoeve en de dieren uit te zwaaien. De dieren verhuizen tijdelijk naar orgboerderij ‘De nieuwe Beer’ in Dordrecht en zijn dus tijdelijk niet te bezoeken. De Kiboe-hoeve is tot en met 22 februari toegankelijk op de reguliere openingstijden.

Start werkzaamheden

Vanaf maandag 6 maart zal de sloop van de boerderij starten en de voortgang van de werkzaamheden zullen online worden gedeeld. Zo blijft de Kiboe-hoeve online wel geopend voor betrokkenen en zullen er zullen er ook regelmatig foto’s van de dieren geplaatst worden. De periode tussen 22 februari en 6 maart wordt gebruikt om de dieren te verhuizen, alles op te ruimen en gereed te maken voor de sloop.

Herinneringen Kiboe-Hoeve

Heeft u mooie herinneringen aan de oude Kiboe-hoeve? Stuur deze voor 14 februari naar communicatie@zwijndrecht.nl. De mooiste, leukste en ontroerendste foto’s zullen we een plek geven op (bouw)borden en de website.

Bron: Zwijndrecht.nl

Top