Eerste Toppie UkkieZ inloop op Kiboe-hoeve

Afgelopen maandag was op de Kiboe Hoeve in Zwijndrecht de eerste inloop van Toppie UkkieZ. De inloop, die door Toppie Zwijndrecht georganiseerd wordt, is een gezamenlijk initiatief van de Gemeente Zwijndrecht en de Stichting Vrienden van de Kiboehoeve en zal 2 keer per maand georganiseerd worden op de Kiboe Hoeve.

Het doel van de Toppie UkkieZ inloop is dat kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar een plek hebben om al spelend en bewegend te leren en waar tegelijkertijd de ouders een plek hebben om andere ouders te ontmoeten en te leren van diverse partners die het educatieve onderdeel van de inloop verzorgen. We stimuleren hiermee ook op een laagdrempelige manier ouderbetrokkenheid en natuurlijk het bezoek aan de heropende Kiboe-Hoeve.

Fitmakers, onder leiding van Toppie Zwijndrecht verzorgt bij de inlopen een terugkerende laagdrempelige activiteit waar op spelende wijze bewogen kan worden, kinderen leren zo van elkaar en van de omgeving.

De eerste inloop, mede mogelijk gemaakt door Speelotheek Pip& Zo, was goed bezocht zag ook wethouder Jacqueline van Dongen en de (groot)ouders en kinderen waren enthousiast en kijken uit naar de volgende bijeenkomst op 13 mei van 10.00 tot 11.00 uur. Iedereen is welkom en vooraf opgeven is niet noodzakelijk.

Top