Geboorte nieuws op de Kiboe-hoeve

Lente en jonge dieren dat gaat altijd samen. Na een jaar rust en verbouwing is er op de vernieuwde Parkboerderij de Kiboe-hoeve volop jong leven te bewonderen. Niet alleen de dwerggeitjes hebben inmiddels lammeren rondlopen maar ook de schapen hebben voor lieve lammetjes gezorgd. Volg de face-book pagina van de Kiboe-hoeve voor het laatste nieuws.

Op de foto van links naar rechts Nicky, Stefan Hoogvliet, Lydia Bijnagte en Wim

Voorlopig als kers op de taart hebben we Peppa en Olivia op de boerderij kunnen verwelkomen. Deze 2 Landvarken biggen hebben nog een tijd bij hun moeder gezeten en hebben op de Kiboe-hoeve een vernieuwd onderkomen met een flinke zandbak als hun nieuwe woning gekregen. De komst van de biggen is mogelijk gemaakt door C. Hoogvliet & zn b.v. In het kader van hun 100 jarig bestaan heeft de Stichting een mooi geldbedrag gekregen waarmee naast de biggen ook andere dieren zijn aangeschaft. De mooie namen van de biggen zijn door de medewerkers van Drechtwerk Groen bedacht en op de foto is goed te zien dat de varkens al helemaal door de Kiboe-hoeve familie zijn opgenomen.

Wilt u de dieren komen bekijken kom dan naar de boerderij waar we op 1 juni ons 55 jarig bestaan vieren. Maar ook op Koningsdag zal de boerderij meefeesten. Maar als eerste is de traditionele Paas speurtocht op 2e Paasdag aan de beurt. En die wordt weer als vanouds mede georganiseerd door Verhage van de Kort Ambachtlaan.

Gerard Keuzenkamp
0618301312

Top