Kiboe-Hoeve weer alle dagen open

De ervaringen met de openstelling zijn zodanig dat in overleg met de gemeente Zwijndrecht is besloten om vanaf deze week de Kiboe-Hoeve en de speeltuin weer alle dagen te openen van 12.00 tot 16.00 uur voor bezoekers. Uiteraard dienen wel de bekende Corona maatregelen in acht genomen te worden zoals de 1,5 meter afstand en niet komen in geval van gezondheidsklachten.

Wij hebben bij zowel de ingang als de uitgang desinfecteringspalen geplaatst en vragen u vriendelijk deze te gebruiken.

De looproute (eenrichting) blijft gehandhaafd en is hier en daar wat versoepeld. Dit vraagt om meer discipline van u als bezoeker. Let wel op want de ingang is aan Parklaan en de uitgang bij de parkeerplaats tussen de sporthal en het zwembad. Dit is dus NIET de ingang!

Naast de vele mensen die al zijn komen kijken naar de jong geborenen hopen we de komende maanden nog meer kinderen met hun ouders en grootouders evenals ouderen weer op de Kiboe-Hoeve te mogen ontvangen.

Houdt er wel rekening mee dat vanwege de Corona maatregelen de koffiehoek en de toiletten nog wel gesloten zijn.

De uitgifteplek voor het voer is verplaatst naar het plein bij de fietsenstalling. U dient naast 50 eurocent wel een eigen bakje mee te nemen.

Wilt u de Stichting Vrienden van de Kiboe-Hoeve ondersteunen of ook vriend worden neem dan contact op met Gerard Keuzenkamp of Quirijn van den Bosch (beheerder). Want alle hulp is welkom.

Top