Rabo ClubSupport

De vernieuwbouw nadert zijn voltooiing en binnenkort zal bekend worden wanneer de boerderij weer te bezoeken is. Als Stichting willen wij de boerderij nog aantrekkelijker maken en daarom doen we ook dit jaar mee met Rabo ClubSupport.

Rabo ClubSupport

De Rabobank onderstreept met deze actie de onschatbare waarde van verenigingen en stichtingen om hen meer zelfredzaam en toekomstbestendig te maken.

Wat willen we graag realiseren

Op de vernieuwde Boerderij komt een moestuin. De insecten kunnen een welkome bijdrage leveren aan het slagen van de oogst. Een insectenhotel biedt deze diertjes een veilige plek waar ze zich kunnen terugtrekken, voeden en voortplanten. Met een veilige plaats voor insecten is de kans natuurlijk ook groter dat ze zich af en toe in de boerderij laten zien. Daarnaast zijn insecten een grote voedselbron voor de vogel. Meer insecten betekent dus ook al snel meer vogels in de tuin.

Hoe kan ik stemmen

Ben je lid van de Rabobank dan kun je nog tot 26 september op ons stemmen. Wij hebben jullie stem hard nodig. Ga dan op de Rabobanksite naar Zuid-Holland.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Rabobank IJsselmonde – Drechtsteden

En stem op: Kiboe-Hoeve (onder het kopje Natuur & Maatschappij)

De insecten op de Kiboe-hoeve rekenen op jullie stem. Willen jullie meer Informatie over de Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve bezoek dan onze website of stuur een mailtje naar voorzitter@kiboehoeve.nl

Top