Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve officieel partner van Parkboerderij Kiboe-hoeve

Bron: Weekblad de Brug

Maandag 11 maart is de ‘Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve’ officieel partner geworden van Parkboerderij de Kiboe-hoeve. De overeenkomst tussen de stichting, Drechtwerk en de gemeente is officieel getekend. Deze samenwerking benadrukt het belang van een inclusieve gemeenschap waarin iedereen een plek heeft en samenwerking centraal staat.


De Kiboe-hoeve, al jaren een geliefde plek voor jong en oud, is een plek voor iedereen. Dat wordt met dit partnerschap extra onderstreept. De Kiboe-hoeve wordt dankzij deze samenwerking en initiatieven die hierdoor ontstaan een plek waar nóg meer te doen is.

Wethouder Jacqueline van Dongen benadrukt: ‘Dit partnerschap staat symbool voor onze visie op een samenleving waarin we samen doen en iedereen een plek heeft. De Kiboe-hoeve wordt zo niet alleen een plek van plezier, maar ook van leren en ontwikkelen. Ik ben heel blij met Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve.’

Toekomstige Activiteiten en Evenementen
Dankzij de steun van de Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve zijn er al verschillende activiteiten gepland die bijdragen aan deze visie:

  • Een interactieve Paasspeurtocht op 2e paasdag in samenwerking met Verhage, waar families samen kunnen komen en genieten van de feestelijkheden.
  • Een speciale viering van Koningsdag op 27 april met activiteiten voor alle leeftijden, georganiseerd in samenwerking met de Oranjevereniging.
  • Het 55-jarig jubileum van de Kiboe-hoeve op 1 juni, dat gevierd zal worden met een feestelijk schaapscheer evenement, waarbij de gemeenschap samenkomt om dit mijlpaal te vieren.
Top