Vernieuwen Duiventil

September 2020

Een van de nieuwe projecten van de Stichting is het opknappen/vervangen van de jaren geleden geschonken Duiventil. Deze is zoals op de foto te zien redelijk vergaan. Voor deze klus hebben we de hulp gekregen van leerlingen BWI (Bouwen, wonen en interieur) van (BedrijfsVriend) het Loket in Zwijndrecht. De leerlingen zijn onder leiding van Patrick Franken na de herfstvakantie aan de slag gegaan. Het hout voor de nieuwe duiventil is  beschikbaar gesteld door BedrijfsVriend BPG Zwijndrecht https://www.bpg.nl/bpg-zwijndrecht op Groote Lindt.

Oktober 2020

Met gebruik van de aanhanger op de Kiboe-hoeve is de duiventil naar Loket in zwijndrecht gebracht en door leerlingen van de aanhanger in het leslokaal geplaatst. Duidelijk werd dat de Duiventil volledig rot was geworden van de vele jaren buitenstaan op de Kiboe-hoeve.

November 2020

Na enkele weken is het mooi om te zien dat de leerlingen inmiddels een mooi begin hebben gemaakt met de volledige nieuwbouw van de duiventil. Het dak en de contouren zijn duidelijk zichtbaar. Patrick geeft aan dat het een hele uitdagende klus is en de leerlingen er veel voldoening uithalen.

Top