Website Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve live

Vanmiddag is op het kantoor van Wididi in Zwijndrecht de website van de Stichting vrienden van de Kiboe-hoeve www.kiboehoeve.nl officieel overgedragen aan de voorzitter van de Stichting Gerard Keuzenkamp door de maker van de website Edwin van der Lee en de Directeur van Wididi Wico van Helden. De site is in nauwe samenwerking tot stand gekomen en is bedoeld om meer informatie te geven over de activiteiten van de Stichting. 

Vanaf nu is het mogelijk om op eenvoudige wijze Vriend van de Kiboe-hoeve te worden. https://www.kiboehoeve.nl/vriend-worden/ Want hoe meer vrienden hoe meer we voor de Kiboe-hoeve kunnen doen.

De website laat ook zien wat de Stichting de afgelopen tijd heeft bereikt met hulp van diverse (Bedrijfs) Vrienden en partners. Zoals de op zaterdag 12 september gehouden klus(verf) dag met Stichting Jong Zwijndrecht waar ook wethouder Jacqueline van Dongen en enkele raadsleden bij waren om te schilderen. Op zaterdag 7 november willen we dit (bij droog weer) nog een keer (geheel corona proef) herhalen, wilt u helpen stuur dan een mailtje naar vriend@kiboehoeve.nl 

Onder het kopje projecten op de site zijn de vorderingen van de Duiventil te volgen. Deze klus wordt door leerlingen BWI (Bouwen, wonen en interieur) van (BedrijfsVriend) het Loket onder leiding van Patrick Franken uitgevoerd. Het hout is beschikbaar gesteld door BedrijfsVriend BPG Zwijndrecht https://www.bpg.nl/bpg-zwijndrecht  op Groote Lindt.

Links op de foto Wididi directeur Wico van Helden, in het middel Voorzitter Stichting Gerard Keuzenkamp en rechts Edwin van der Lee (Wididi)

Top