Header Image

Welkom

Welkom op de website van de Stichting Vrienden van de Kinderboerderij de Kiboe-hoeve. De stichting is door Gerard Keuzenkamp op 11 december 2019 opgericht om de op 3 juni 1969 opgerichte Kiboe-hoeve te ondersteunen. Niet alleen financieel maar ook door het benaderen van bedrijven voor sponsoring in natura en het organiseren van allerlei activiteiten met onze partners in Zwijndrecht.

Op de website kunt u zien hoe u Vriend kan worden van de Kiboe-hoeve. Naast Vriend kunt u ons ook helpen als vrijwilliger door met enige regelmaat samen met ons de handen uit de mouwen te steken en wat kleine klussen op de Kiboe-hoeve uit te voeren.

Er is namelijk genoeg te doen op de Kiboe-hoeve en dat willen we graag samen met u als Vriend doen. Want de bouw van de kinderboerderij is tot stand gekomen door initiatief  van de Juniorkamer Drechtsteden, de gemeente Zwijndrecht en met behulp van een aantal bedrijven uit de omgeving. Dus wij willen dat graag voortzetten.

Kinderboerderij de Kiboe-hoeve is gelegen op een centrale plek in Zwijndrecht en heeft een parkachtige uitstraling en is zo’n 15.315m2 groot. De kinderboerderij die is gelegen in het Develpark naast het zwembad en het water van de Devel. Jaarlijks trekt de Kiboe-hoeve meer dan 52.000 bezoekers uit niet alleen Zwijndrecht maar ook uit de omliggende gemeenten.

De kinderboerderij biedt plezier voor jong en oud, zowel in de dagelijkse praktijk als tijdens de evenementen. Er zijn een hoop verschillende diersoorten waardoor er genoeg te zien, te voelen en te leren is. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin met verschillende speeltoestellen.

Top